07:27 09.05.2020

Бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, четверо українських військових отримали поранення

1 хв читати
Бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, четверо українських військових отримали поранення

Незаконні збройні формування 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, четверо українських військовослужбовців отримали поранення, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, БПЛА, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... Внаслідок ворожих обстрілів четверо військовослужбовців об'єднаних сил отримали поранення", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у суботу вранці.

Обстрілу піддалися наступні населенні пункти: Широкине, Кам'янка, Мар'їнка, Піски, Оріхове, Кримське

За даними української розвідки, українські військовослужбовці знищили одного і поранили не менше двох бойовиків НЗФ.

"З початку поточної доби в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв зі 120 мм мінометів наші позиції у Кримського. Неподалік Хутора Вільний окупанти застосовували міномети 120 мм і 82 мм, а також станкові протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети ... За поточну добу втрат серед українських захисників немає", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА