09:42 08.05.2020

У ЗСУ за добу зафіксовано 4 нові випадки коронавірусу

2 хв читати
У ЗСУ за добу зафіксовано 4 нові випадки коронавірусу

У Збройних силах України станом на ранок п'ятниці, 8 травня, лабораторно підтверджено ще чотири нові випадки інфікування коронавірусом, повідомляє прес-служба командування Медичних сил ЗСУ.

"Станом на 7:00 8 травня у Збройних силах України хворіє 33 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Також за період пандемії одужало 52 людини, два летальні випадки", - йдеться в повідомленні командування Медсил на сторінці у Facebook.

За минулу добу зареєстровано чотири нові випадки захворювання COVID-19.

Зазначено, що троє хворих перебувають у закладах охорони здоров'я: один військовослужбовець у Подільській міській лікарні (Одеська область) і двоє військовослужбовців у Миколаївському військовому госпіталі. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

Крім того, в Київській області - один співробітник ЗСУ лікується вдома під наглядом медичної служби. Його стан задовільний, симптомів захворювання немає.

Загалом у ЗСУ на ізоляції (зокрема самоізоляції) перебувають 295 людей. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три дні - 47 осіб.

Як повідомлялося, станом на 9:00 8 травня в Україні підтверджено 14 195 випадків COVID-19, зокрема 504 нові випадки за добу.

6 квітня співробітниця однієї з військових частин Збройних сил України в Івано-Франківській області померла від коронавірусного захворювання COVID-19, ставши першою жертвою цього захворювання в лавах ЗСУ.

У Львівській обласній інфекційній лікарні 16 квітня від COVID-19 помер співробітник ЗСУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА