08:05 06.05.2020

Єрмак ініціює створення регіонального кадрового резерву для центральних органів влади

2 хв читати
Єрмак ініціює створення регіонального кадрового резерву для центральних органів влади

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак пропонує головам обласних державних адміністрацій ввести посади заступників з роботи з талановитою молоддю, які б зайнялися формуванням списку амбітних молодих і талановитих людей з регіонів для роботи на державу.

"Сьогодні є кілька позицій навіть в уряді, які досі залишаються вакантними. Знайти професійну людину з високими моральними цінностями, готову присвятити себе роботі на державу, не так просто", - зазначив він на традиційній селекторній нараді з головами ОДА, в якій також взяли участь заступники керівника ОП і народні депутати.

За словами Єрмака, в країні склалася така кадрова політика, при якій молоді з Києва легше почати будувати кар'єру в центральних органах влади, водночас багато молодих талантів залишається на периферії, тому вкрай необхідно залучати їх до процесів.

Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов повідомив, що пошук кадрового резерву почався два місяці тому. Після цього керівництво областей надало список з 300 потенційних кандидатів. Але серед них лише кілька десятків людей відповідали вимогам.

"Ми останні два місяці дійсно зосереджені на роботі з протидії коронавірусної хвороби. Зараз ми повинні ще раз активізуватися і додати нові списки", - сказав він.

Єрмак підтримав ідею активізувати пошук кадрів у регіонах і зазначив безперервність цього процесу.

"Ви на місці краще бачите людей, які заслуговують на те, щоб підніматися кар'єрними сходами", - підкреслив він.

Також на нараді Єрмак попросив у керівництва областей надати імена українських медиків, які загинули під час боротьби з епідемією COVID-19. За словами керівника Офісу президента, держава вшанує пам'ять цих людей.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА