10:49 02.05.2020

У ЗСУ за минулу добу Covid-19 підтверджено ще в одного військовослужбовця з Харківської області

1 хв читати
У ЗСУ за минулу добу Covid-19 підтверджено ще в одного військовослужбовця з Харківської області

У Збройних силах України станом на ранок 2 травня підтверджено вже 45 випадків інфікування коронавірусом, повідомляє прес-служба командування медичних сил ЗСУ.

"Станом на 7:00 2 травня у Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу Covid-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 45 осіб. Також за період пандемії одужали 30 осіб і 2 летальних випадки", - йдеться в повідомленні командування Медсил на сторінці у Фейсбуці.

Так, на ізоляції (зокрема самоізоляція) - 299 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби -28 осіб.

"За минулу добу зареєстровано один новий випадок захворювання гострою респіраторною хворобою Covid-19", - зазначили медики.

Хворий військовослужбовець з Харківської області лікується вдома під наглядом медичної служби, його стан здоров'я задовільний, симптоми захворювання відсутні.

Як повідомлялося, 6 квітня співробітниця однієї з військових частин Збройних сил України в Івано-Франківській області померла від коронавірусного захворювання Covid-19, ставши першою жертвою цього захворювання в лавах ЗСУ.

У Львівській обласній інфекційній лікарні 16 квітня від Covid-19 помер співробітник ЗСУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА