22:06 30.04.2020

У Франції за добу померли 289 пацієнтів з коронавірусом, кількість госпіталізацій знижується

2 хв читати
У Франції за добу померли 289 пацієнтів з коронавірусом, кількість госпіталізацій знижується

У Франції серед заражених коронавірусом за останню добу померли 289 осіб, таким чином, з початку епідемії зафіксовано 24 тис. 376 смертей, повідомив директор Генеральної дирекції міністерства охорони здоров'я країни Жером Саломон у четвер на брифінгу в Парижі.

Його дані вкотре підтвердили тенденцію зниження у Франції кількості госпіталізованих пацієнтів, зокрема в реанімаційних палатах, що є однією з умов запланованого в країні на 11 травня виходу з режиму ізоляції і обмежень, пов'язаних з пандемією.

Так, нині в лікарнях Франції госпіталізовано 26 тис. 283 пацієнти, інфікованих COVID-19, це на 551 менше, ніж день тому.

У реанімаційних відділеннях перебувають 4019 тяжкохворих, 121 пацієнт поступив за останні 24 години. У реанімаційних палатах, за останніми даними, на 188 осіб менше, ніж напередодні.

З початку епідемії в країні було госпіталізовано близько 91,6 тис. пацієнтів з діагнозом COVID-19, і близько 16 тис. потрапили в реанімаційні служби.

Вилікувалися в лікарнях за той же період майже 49,5 тис. інфікованих.

Всього у Франції виявлено 129 тис. 481 випадок зараження коронавірусом.

Раніше в четвер міністр економіки і фінансів Франції Брюно Ле Мер заявив депутатам Національних зборів, що країні необхідно повертатися до економічної активності в зв'язку з тим, що в контексті пандемії COVID-19 її чекає такий спад ВВП, який спровокує сильний економічний шок.

При цьому він висловив думку, що з початком виходу з режиму ізоляції, передбаченого у Франції на 11 травня, почнеться період, коли доведеться спостерігати банкрутства і ліквідацію робочих місць.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА