12:51 30.04.2020

Кличко: На сьогодні в Києві загальна заборгованість за комунальні послуги становить майже 6 млрд грн

1 хв читати
Кличко: На сьогодні в Києві загальна заборгованість за комунальні послуги становить майже 6 млрд грн

На сьогодні в Києві загальна заборгованість за комунальні послуги становить майже 6 млрд грн, заявив мер столиці Віталій Кличко.

"На жаль, через обмежувальні заходи, люди та підприємства зіткнулися з фінансовими проблемами. І це вплинуло також на рівень розрахунків за комунальні послуги. На сьогодні в Києві загальна заборгованість за комунальні послуги становить майже 6 млрд грн. Це - дуже велика сума. Хочу зазначити, що тенденція до зменшення рівня оплати може призвести до перебоїв із наданням комунальних послуг. Нагадаю, що термін дії знижки в 10% тепер продовжено до 30 числа кожного місяця", - наголосив мер столиці під час онлайн прес-конференції у четвер.

Кличко нагадав, що оплатити всі комунальні послуги кияни можуть онлайн через "Центр комунального сервісу".

"Створено також сторінку у Facebook, де в особистих повідомленнях можна зв'язатися з фахівцями центру і отримати консультацію про надання житлово-комунальних послуг. Консультації надають і на гарячій лінії "Центру комунального сервісу". Додатково відкрито 10 стаціонарних номерів телефонів - відповідно в кожному районі міста", - додав мер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА