14:13 27.04.2020

На Донбасі поранені двоє українських військових - штаб ООС

1 хв читати
На Донбасі поранені двоє українських військових - штаб ООС

Двоє українських військовослужбовців дістали поранень у понеділок удень унаслідок обстрілів з боку незаконних збройних формувань, що діють на сході України, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook.

"Біля населеного пункту Південне противник вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів. Унаслідок обстрілу один наш захисник отримав осколкове поранення. Також неподалік населеного пункту Кримське було поранено ще одного українського героя. Противник застосував гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети", - йдеться в повідомленні.

Раніше в Міноборони повідомили про один обстріл з боку бойовиків від початку доби (по позиціях біля с. Катеринівка Луганської області) станом на 12:30 і відсутність втрат у лавах військовослужбовців. Отже, виходячи з даних відомства та штабу Операції об'єднаних сил, обстріли біля Південного та Кримського, які призвели до поранення військовослужбовців, сталися вже після 12:30.

"Воїнам надали першу медичну допомогу й оперативно евакуювали до лікувальних закладів", - ідеться в повідомленні.

У штабі ООС зазначили, що підрозділи об'єднаних сил, використовуючи наявні вогневі засоби, дали бойовикам "адекватну відповідь".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА