07:31 27.04.2020

Весь персонал і пацієнти Харківської обласної психіатричної лікарні, де підтверджено 14 випадків COVID-19, буде протестований на коронавірус

2 хв читати
Весь персонал і пацієнти Харківської обласної психіатричної лікарні, де підтверджено 14 випадків COVID-19, буде протестований на коронавірус

Персонал і пацієнти Харківської обласної психіатричної лікарні №1 в с.Стрілеча, де було підтверджено 3 випадки COVID-19 серед медиків і 11 випадків серед пацієнтів, буде протестований на коронавірус, повідомив глава облдержадміністрації Олексій Кучер.

"Відділення, в якому було встановлено хворобу, зараз закрито на карантин ... Будуть протестовані всі працівники, весь персонал (лікарні - ІФ), а його трохи більше 500 людей, а також всі особи, які там містяться, навіть ті, які перебувають в інших відділеннях", - сказав Кучер у відеокоментарі, поширеному прес-службою ХОДА в неділю ввечері.

За його словами, епідеміологічне дослідження, яким чином в лікарню була занесена інфекція ще не закінчено, але вже можна припустити, що її занесла санітарка, у якої першої був підтверджений COVID-19.

Кучер зазначив, що за останню добу були досліджені 25 зразків, із них 11 дали позитивний результат на коронавірус. Ще 30 зразків повинні бути досліджені найближчим часом.

Зараз село закрито на в'їзд і виїзд, для всіх, окрім медпрацівників і тих, хто там зареєстрований і проживає.

Кучер запевнив, що лікарня забезпечена всім необхідним, але в Стрілечій немає аптеки. Тому найближчим часом там повинен бути організований пересувний аптечний пункт.

Як повідомлялося, раніше за минулу добу в Харківській області було підтверджено 22 випадки COVID-19, зокрема 11 - у пацієнтів Обласної психіатричної лікарні №1. Раніше діагноз був підтверджений у 3 медиків цієї ж лікарні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА