19:44 26.04.2020

Бойовики з полудня один раз обстріляли українські позиції, втрат немає

1 хв читати
Бойовики з полудня один раз обстріляли українські позиції, втрат немає

Незаконні збройні формування, що діють на сході України, сім раз порушили режим припинення вогню з початку доби станом на 17:00, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

"Втрат серед наших захисників в результаті ворожих обстрілів не було", - йдеться в повідомленні.

Раніше в Міноборони повідомляли про шість обстрілів з боку бойовиків, що мали місце з початку поточної доби станом на 12:00. Таким чином, після 12:00 стався один обстріл - позицій об'єднаних сил у хутора Вільний, який є частиною м. Золоте Луганської області.

"Проти наших захисників поблизу населеного пункту Хутір Вільний ворог застосував гранатомети різних систем, зенітне озброєння, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні.

У штабі ООС зазначили, що українські підрозділи "повністю дотримуються мирних зобов'язань, разом із тим, у разі необхідності, вживають рішучих заходів зі збереження життя і здоров'я військовослужбовців об'єднаних сил".

Відповідно до зведення, на всіх трьох ділянках розведення сил і засобів ситуація залишається стабільною, режим "тиші" дотримується. Випадків захворювання коронавірусною інфекцією серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано. Ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил залишається контрольованою.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА