11:07 26.04.2020

У Львівській області згорів автомобіль Міноборони, загинула одна людина, ще одна постраждала

1 хв читати
У Львівській області згорів автомобіль Міноборони, загинула одна людина, ще одна постраждала

У Львівській області згорів автомобіль, що належить Міністерству оборони України, внаслідок пожежі загинула одна людина, ще одна постраждала, повідомила прес-служба Держслужби з НС у Львівській області.

"26 квітня о 2:45 на диспетчерський пункт "служби 101" надійшло повідомлення про пожежу в м.Судова Вишня на вул. Станційна на вантажній платформі залізничного вокзалу "Судова Вишня" у вантажному автомобілі "ЗІЛ 131", який належить Міністерству оборони України. Унаслідок пожежі в автомобілі загинула людина, ще одна дістала опіки", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на місце пожежі направлено відділення 56-го пожежно-рятувального поста та двадцять шостої пожежної частини м.Мостиська. Прибувши на місце загоряння, рятувальники виявили, що весь автомобіль був у вогні. Здійснюючи гасіння, паралельно дістали з автомобіля чоловіка 1967 року, який отримав 60% опіків тіла, тулуба, обличчя та рук 2-3 ступеня. Погасивши осередок вогню, рятувальники знайшли ще одну людину всередині автомобіля, медики констатували у неї смерть.

Пожежу локалізовано о 3:14 та ліквідовано о 3:24. Вогонь знищив автомобіль. Вдалося врятувати 2 сусідні автомобілі від загоряння та ураження. Було залучено 6 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки.

Причини загоряння встановлюють правоохоронці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА