11:06 25.04.2020

У Подільську Одеської області кількість хворих на Covid-19 перевищила кількість в Одесі

1 хв читати
У Подільську Одеської області кількість хворих на Covid-19 перевищила кількість в Одесі

У Подільську Одеської області кількість підтверджених випадків Covid-19 перевищила кількість випадків в Одесі, повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

"Станом на 9:30 25 квітня найбільші спалахи зафіксовані в: Подільську - 56 випадків (35 госпіталізовані). Серед хворих - 10 медпрацівників; Одесі-52 випадки (30 госпіталізовані); Біляївському районі - 26 випадків (20 - госпіталізовані)", - написав він у Facebook у суботу вранці.

Загалом в Одеській області підтверджено 183 випадки захворювання на коронавірусну інфекцію.

Раніше повідомлялося, що в Подільську закривається на двотижневий карантин міська лікарня у зв'язку з великою кількістю випадків Covid-19 серед медичних працівників. У місті було введено жорсткі карантинні заходи: заборонено в'їзд будь-якому транспорту, крім машин жителів і працівників міста. Транзитний рух через місто також заборонено. Рятувальники Головного управління ДСНС України в Одеській області залучені до проведення дезінфекції прилеглої території до Подільської міської лікарні, центральних вулиць, зупинок громадського транспорту, дитячих майданчиків. Відбувається дезінфекція привокзальної площі та території, прилеглої до міського ринку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА