09:57 24.04.2020

У ЗСУ за минулу добу зареєстровано п'ять нових випадків COVID-19

1 хв читати
У ЗСУ за минулу добу зареєстровано п'ять нових випадків COVID-19

У Збройних силах України станом на ранок 24 квітня підтверджено 51 випадок захворювання на коронавірус, повідомляє прес-служба командування Медичних сил ЗСУ.

"Станом на 7:00 24 квітня в Збройних силах України зареєстровано 51 випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них 15 осіб одужали та два летальних випадки", - йдеться в повідомленні командування Медсил на сторінці у Facebook.

Так, на ізоляції (зокрема самоізоляція) - 342 людини. Кількість військовослужбовців, у яких завершується ізоляція в найближчі три доби - 42 людини.

"За минулу добу зареєстровано п'ять нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Четверо хворих перебувають у закладах охорони здоров’я (ВМКЦ Центрального регіону – один військовослужбовець, Чернівецький військовий госпіталь – один військовослужбовець, Мукачівський військовий госпіталь – один військовослужбовець, Харківська обласна інфекційна лікарня – один працівник ЗС України), у Рівненській області – один військовослужбовець лікується вдома під наглядом медичної служби", - зазначили медики.

Стан здоров'я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

Як повідомлялося, 6 квітня співробітниця однієї з військових частин Збройних сил України в Івано-Франківській області померла від коронавірусного захворювання COVID-19, ставши першою жертвою цього захворювання у лавах ЗСУ.

16 квітня у Львівській обласній інфекційній лікарні від COVID-19 помер співробітник Збройних сил України, повідомило командування Медичних сил ЗСУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА