13:02 23.04.2020

США закликають Україну провести реформу оборонних закупівель - посольство

2 хв читати
США закликають Україну провести реформу оборонних закупівель - посольство

Аташе з питань армії та оборони посольства США в Україні полковник Томас Воффорд заявляє, що в США закликають Україну провести реформу оборонних закупівель, що дасть можливість США продовжувати підтримувати Збройні сили України.

"Ми вітаємо ті кроки, які Україна робить в напрямі реформи в оборонному секторі та закликаємо ввести реформу оборонних закупівель, що дасть можливість США продовжувати підтримувати сильні збройні сили України", - сказав Воффорд у відеозверненні, оприлюдненому на сторінці посольства у Twitter у четвер.

Аташе наголосив, що за часів Covid-19 партнерство між Україною та США в сфері оборони триває і навіть зміцнюється. За його словами, тренінги, які проводять сили спеціальних операцій США для України, постійно тривають, однак з використанням відповідних засобів індивідуального захисту.

"Для нас це честь ділитися з Україною найкращим досвідом, щоб допомогти українським силам спеціальних операцій вдосконалити навички, необхідні для захисту суверенітету і територіальної цілісності України. Ми також вдячні нашим українським партнерам за їхні уроки для нас", - додав Воффорд.

Він також привітав полковника Доманського з призначенням його на посаду командувача Сил спеціальних операцій і висловив сподівання на співпрацю з ним у підтримці реформ у сфері оборони та взаємодії з НАТО.

Воффорд запевнив, що США залишаються разом з народом України у підтримці її суверенітету і територіальної цілісності та проти російської агресії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА