20:48 21.04.2020

Губернатор штату Нью-Йорк обіцяє поетапне ослаблення обмежувальних заходів боротьби з коронавірусом

1 хв читати
Губернатор штату Нью-Йорк обіцяє поетапне ослаблення обмежувальних заходів боротьби з коронавірусом

У різних частинах штату Нью-Йорк будуть у різний час поступово знімати обмеження, які діють у зв'язку з коронавірусом, цитує у вівторок газета Politico губернатора штату Ендрю Куомо.

"Ми маємо намір приймати рішення про відновлення роботи на регіональній основі, на підставі фактів і обставин (у різних частинах штату - ІФ)", - сказав він під час брифінгу в Баффало.

"Лише тому, що деякі штати знімуть обмеження раніше, ніж інші, тому що у них різні обставини стосовно COVID-19, і те саме справедливо і для штату (Нью-Йорк - ІФ)", - продовжив губернатор.

Він заявив, що на півночі штату і в місті Нью-Йорку різні ситуації.

За словами губернатора, знімати обмеження в різних частинах штату і міста буде складно, тому що туди, де буде більш вільний режим, можуть відправитися люди з більш закритих районів. "Наприклад, якщо відновити роботу перукарень у Поукіпзі раніше, ніж у Бронксі, туди можуть рвонути кошлаті люди з районів, де більш високий рівень заражених", - цитує його видання.

Також він оголосив, що незабаром деякі лікарні можуть відновити планові операції і амбулаторне лікування в тих округах штату, де немає проблем з коронавірусом.

Очікується, що пізніше у вівторок Куомо зустрінеться з президентом США Дональдом Трампом.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА