08:20 21.04.2020

Ердоган вводить комендантську годину в Туреччині на чотири дні для боротьби проти Covid-19

1 хв читати
Ердоган вводить комендантську годину в Туреччині на чотири дні для боротьби проти Covid-19

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган оголосив про введення комендантської години в 31 провінції країни на чотири дні, щоб зупинити поширення коронавірусу, пишуть у понеділок турецькі ЗМІ.

"Мета полягає в тому, щоб зменшити поширення спалаху таким чином, щоб можна було повернутися до нормального життя після свята Рамадан", - пояснив лідер Туреччини, де з 24 квітня до 24 травня триває священний для мусульман місяць посту.

У своєму зверненні до нації Ердоган заявив, що комендантська година почне діяти 23 квітня і закінчиться опівночі 26 квітня.

За повідомленнями МОЗ Туреччини, за останню добу в країні діагностовано 4674 нових випадків зараження Covid-19, таким чином, загальна кількість інфікованих перевищила поріг в 90 тис. людей. 123 пацієнта з коронавірусом померли, 1454 людини вилікувалися.

Минулого тижня міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджа заявив, що прийняті Анкарою обмежувальні заходи в боротьбі з поширенням коронавірусу, зокрема комендантську годину, призвели до суттєвих успіхів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА