11:33 20.04.2020

У ЗСУ за минулу добу підтверджено ще 3 нові випадки COVID-19 - командування Медсил

1 хв читати
У ЗСУ за минулу добу підтверджено ще 3 нові випадки COVID-19 - командування Медсил

У Збройних силах України станом на ранок 20 квітня зафіксовано 35 випадків захворювання на коронавірус, повідомляє прес-служба командування Медичних сил ЗСУ.

"Станом на 7:00 20 квітня у Збройних силах України зареєстровано 35 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, із них дві людини одужали та 2 летальні випадки", - йдеться в повідомленні командування Медсил на сторінці у Facebook.

На ізоляції (зокрема самоізоляції) - 309 осіб, кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби, - 38.

Зазначено, що за минулу добу зареєстровано три нові випадки захворювання на COVID-19.

"Двоє хворих перебувають у закладах охорони здоров'я (Хмельницька міська лікарня - один працівник ЗС України, Житомирський госпіталь - один військовослужбовець), у Львівській області один військовослужбовець лікується вдома під наглядом медичної служби", - додали медики.

Стан здоров'я пацієнтів у Хмельницькому та Львові задовільний, проте у пацієнтки в Житомирському госпіталі середньої тяжкості.

Як повідомлялося, 6 квітня співробітниця однієї з військових частин Збройних сил України в Івано-Франківській області померла від коронавірусного захворювання COVID-19, ставши першою жертвою цього захворювання в лавах ЗСУ.

16 квітня у Львівській обласній інфекційній лікарні від COVID-19 помер співробітник Збройних сил України, повідомило командування Медичних сил ЗСУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заступник прем'єра Словаччини вірить, що життя Фіцо більше не перебуває під загрозою

ВИБУХИ У ХАРЬКОВІ – МЕР МІСТА

Португалія візьме участь у Саміті миру в Швейцарії

Окупанти за добу завдали 2 ракетних і 48 авіаударів по Україні - Генштаб ЗСУ

За добу відбулося 140 бойових зіткнень, втрати окупантів склали близько 890 осіб - Генштаб ЗСУ

Українські війська продовжують виконувати оборонні та стабілізаційні заходи у Вовчанську, ворог зазнав значних втрат - Генштаб ЗСУ

Унаслідок обстрілу Степногірська Запорізької області постраждали 3 людини - голова ОВА

Нам потрібна максимальна присутність на Саміті миру лідерів Заходу й Глобального Півдня - зустріч Єрмака з президентами Євроради та Єврокомісії

Війська РФ за минулий день здійснили 37 обстрілів 10 громад Сумської області, одна людина загинула, одна поранена

Блінкен не виключає можливості зустрічі Зеленського і Байдена протягом наступних тижнів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА