22:05 17.04.2020

В Італії відзначають зниження темпів поширення коронавірусу COVID-19

1 хв читати
В Італії відзначають зниження темпів поширення коронавірусу COVID-19

В Італії спостерігається невелике скорочення щодобового зараження коронавірусом COVID-19, повідомили в п'ятницю в італійській Службі цивільної оборони.

За її даними, за останню добу в країні діагностували 3 тис. 493 випадків зараження COVID-19, що майже на 300 випадків менше, ніж напередодні.

Водночас відзначається зростання летальних випадків. У п'ятницю в країні зафіксували 575 випадків смерті в той час, як у четвер - 525.

Всього в країні з початку епідемії виявили 172 тис. 434 заражень COVID-19, 22 тис. 745 заражених померли.

Директор римського департаменту з інфекційних захворювань Джованні Реццо зі свого боку зазначив, що "вірус не зникає", незважаючи на зниження кількості випадків зараження інфекційним захворюванням.

Тим часом, агентство Bloomberg повідомляє, що голова ради міністрів Італії Джузеппе Конте продовжує роботу над заходами, покликаними допомогти сім'ям та підприємствам, постраждалим від загальнонаціонального карантину.

Італія ввела обмеження на пересування громадян чотири тижні тому. В рамках заходів з боротьбі з коронавірусом в Італії не працюють школи та університети, закриті ресторани, кафе і майже всі магазини, призупинено роботу музеїв, театрів і кінотеатрів.

Раніше в квітні Конте продовжив ці заходи до 3 травня.

Італія є однією з епідеміологічно несприятливих країн. Вона посідає друге місце за кількістю смертей пацієнтів з коронавірусом після США.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА