08:51 17.04.2020

Троє членів екіпажу МКС приземлилися в Казахстані

1 хв читати
Троє членів екіпажу МКС приземлилися в Казахстані

Спусковий апарат пілотованого корабля "Союз МС-15", на борту якого з Міжнародної космічної станції повернулися росіянин Олег Скрипочка, а також американці Ендрю Морган і Джессіка Меїр, успішно приземлився в Казахстані.

Посадка відбулася в районі, розташованому на південний схід від казахстанського міста Жезказган Карагандинської області Казахстану.

Скрипочка і Меїр перебували на станції з 25 вересня 2019 року, туди вони прибули з першим астронавтом ОАЕ Хаззою Аль Мансурі, який повернувся на Землю через тиждень з з російським космонавтом Олексієм Овчініним і американським астронавтом Ніком Хейгом.

Морган прилетів на МКС-20 липня 2019 року з космонавтом "Роскосмосу" Олександром Скворцовим і астронавтом Європейського космічного агентства (ESA) Лукою Пармітано. Росіянин і італієць повернулися на Землю в лютому з американкою Крістіною Кук, яка працювала на МКС майже рік, вона стала рекордсменом серед жінок з тривалості польоту, перебивши попереднє досягнення своєї співвітчизниці Пеггі Вїтсон, встановлене в 2017 році, яка пробула в космосі 288 днів. Тривалість польоту Кук склала 328 днів.

Екіпаж зустріли із дотриманням заходів безпеки через пандемію коронавірусу на Землі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА