18:04 15.04.2020

Бойовики двічі обстріляли українські позиції на Донбасі з півночі, втрат немає - штаб ООС

1 хв читати
Бойовики двічі обстріляли українські позиції на Донбасі з півночі, втрат немає - штаб ООС

Незаконні збройні формування від початку доби двічі порушили режим припинення вогню в зоні проведення Операції об'єднаних сил, жоден український військовослужбовець не постраждав, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

"Сьогодні російсько-окупаційні війська двічі наважилися на порушення режиму припинення вогню. Для здійснення провокаційних обстрілів наших позицій противник застосував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Прицільним вогнем у відповідь Об’єднані сили завадили ворогу реалізувати свої злочинні цілі", - зазначено в повідомленні ООС на сторінці у Facebook.

Так, поблизу м. Попасна в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли позиції ЗСУ з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а поруч із с. Кримське підрозділи об'єднаних сил зафіксували використання противником гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

"Активно діючи в обороні, наші захисники уникнули втрат від ворожих обстрілів. На всі зухвалі дії російських найманців українські військовослужбовці відповіли прицільним вогнем по опорних пунктах противника", - йдеться в повідомленні.

В ООС наголосили, що на ділянках розведення №1, №2 та №3 ситуація залишається стабільною, режим "тиша" дотримується.

Також наголошується, що випадків захворювання коронавірусною інфекцією серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА