10:13 14.04.2020

У ЗСУ на ізоляції перебувають 227 осіб, нових випадків Covid-19 за добу не зафіксовано

1 хв читати
У ЗСУ на ізоляції перебувають 227 осіб, нових випадків Covid-19 за добу не зафіксовано

У Збройних силах України станом на ранок 14 квітня нових випадків захворювання коронавірусом не зафіксовано, на ізоляції перебувають понад 200 осіб, повідомляє прес-служба командування Медичних сил ЗСУ.

"Станом на 7:00 14 квітня у Збройних силах України нових випадків захворювання гострою респіраторною хворобою Covid-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, не зареєстровано. Загалом враховано 19 випадків захворювання гострою респіраторною хворобою Covid-19, з них одна людина одужала, один випадок летальний", - зазначено в повідомленні на сторінці у Facebook у п'ятницю.

Так, на ізоляції (зокрема на самоізоляції) перебувають 227 осіб.

Зазначається, що, згідно з аналізом захворювань серед військових і цивільного населення, найчастіше інфекція поширюється під час зустрічі з близькими людьми (друзями та рідними), котрі не входять до кола осіб, з якими спілкування відбувається щодня.

Як повідомлялося, 7 квітня стало відомо, що співробітниця однієї з військових частин Збройних сил України в Івано-Франківській області померла від коронавірусного захворювання Covid-19, ставши першою жертвою цього захворювання в лавах ЗСУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА