08:07 14.04.2020

Рятувальники продовжують ліквідовувати пожежі на території чотирьох лісництв

2 хв читати
Рятувальники продовжують ліквідовувати пожежі на території чотирьох лісництв

Рятувальники продовжують ліквідовувати пожежі на території чотирьох лісництв у зоні відчуження в Київській області, повідомила прес-служба Держслужби з НС.

"Станом на 7:00 14 квітня в зоні відчуження і безумовного (обов'язкового) відселення підрозділами ДСНС надається допомога ДАЗВ у гасінні пожеж на території Корогодського, Дитятківського, Паришівського і Денісовецького лісництв", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, відбувається горіння трав'яного настилу та лісової підстилки окремими осередками.

До гасіння пожеж залучено 415 людей та 98 одиниць техніки, з них від ДСНС 321 людина особового складу та 66 одиниць техніки (серед них 3 літаки АН-32П та 3 вертольоти ДСНС, якими 14 квітня здійснено 227 скидів - 538 тонн води).

Разом із тим, у Житомирській області 14 квітня станом на 7.00 пожежа лісової підстилки поблизу с. Звіздаль Народицького району на території Народицького і Кліщівського лісництв локалізована.

"Відкритого вогню немає, спостерігається тління 2 осередків на загальній площі близько 5 га", - йдеться в повідомленні.

До гасіння залучено 67 осіб та 21 одиниця техніки, з них від ДСНС 36 людей особового складу та 11 одиниць техніки.

Також 13 квітня в ДСНС надійшла інформація, що поблизу с. Радогоща Лугинського району на території Радогощанського лісництва виникло загорання сухої трави, лісової підстилки та чагарників на площі близько 35 га.

Станом на 7:00 14 квітня до гасіння залучено 100 осіб та 21 одиниця техніки, з них від ДСНС 26 людей особового складу та 7 одиниць техніки.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА