18:06 13.04.2020

Бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі з початку понеділка - штаб ООС

1 хв читати
Бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі з початку понеділка - штаб ООС

Незаконні збройні формування з початку доби в понеділок тричі порушили режим припинення вогню в зоні проведення Операції об'єднаних сил, жоден український військовослужбовець не постраждав, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

"13 квітня збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню", - йдеться у повідомленні ООС на сторінці у Facebook.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник поблизу Пісків обстріляв позиції об'єднаних сил із ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Також по українських захисниках поблизу н. п. Павлополя ворог застосував станкові протитанкові гранатомети та кулемети великого калібру.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили обстріл наших позицій поблизу Кримського. Ворог застосував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

"Сьогодні, 13 квітня, втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил унаслідок ворожих обстрілів немає. На ділянках розведення №1, №2 та №3 ситуація залишається стабільною. Режим "тиша" дотримується", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що випадків захворювання коронавірусною інфекцією серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА