20:26 09.04.2020

У Рівненській області за минулу добу 15 осіб захворіли на Covid-19

2 хв читати
У Рівненській області за минулу добу 15 осіб захворіли на Covid-19

15 нових випадків захворювання Covid-19 підтверджено в Рівненській області за минулу добу, всього станом на ранок 9 квітня в області офіційно зафіксовано 66 випадків коронавірусу, з них шість - летальних, три людини одужали.

Як повідомляється на сайті Рівненської обласної державної адміністрації, в середу вперше зафіксовані захворювання в Дубні та Березнівському районі. "73-річна дубенчанка лікується в міській лікарні. 58-річна жінка з Березного та 47-річна з села Богуші Березнівського району контактували з родичами і знайомими з Тинного", - йдеться в повідомленні.

Також підтверджено Covid-19 у 60-річного чоловіка з Рівного, чотирьох жителів села Тинне та міста Сарни віком від 26 до 41 року. Ще семеро людей з однієї родини з села Зозів Рівненського району лікуються амбулаторно. За всіма випадками проводиться епідрозслідування з пошуку джерел інфікування.

Всього 8 квітня в області було перевірено 41 зразок методом ПЛР-тестування. 9 квітня на перевірку відправлено 19 проб на коронавірус.

В обладміністрації повідомляють, що Рівненський лабораторний центр отримав чергову поставку тест-систем для проведення понад 2200 молекулярно-генетичних досліджень на коронавірус. Надійшли і витратні матеріали, необхідні для таких аналізів.

Також у Рівненську область надійшло два апарати штучної вентиляції легенів і дві тисячі захисних костюмів, закуплені управлінням обладміністрації. Апарати будуть направлені до Сарненської Центральної районної та Дубенської міської лікарні, а костюми - в лікарні, означені госпітальними базами, в пункти первинної медико-санітарної допомоги та для "швидкої допомоги".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Данія оголосила про новий пакет військової допомоги для України на EUR750 млн

"Інтерпайп" Пінчука передав військовим на харківському та донецькому напрямках FPV-дрони та "мавіки"

Парламентарії України, Литви та Польщі готують спільну декларацію щодо заборони агропродукції РФ і Білорусі в ЄС

СБУ затримала коригувальницю ворожого вогню на Житомирщині

Окупанти обстріляли Вовчанську громаду касетними боєприпасами, постраждали 5 осіб, зокрема начальник міської адміністрації

Зеленський у Харкові відзначив державними нагородами воїнів 92 ОШБр

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, "Фавбет Тек"

Зеленський пропонує Раді денонсувати Угоду про співробітництво в галузі охорони авторського права і суміжних прав

На лінії фронту тривають інтенсивні бойові дії, окупанти особливо активні на краматорському та покровському напрямках - Генштаб ЗСУ

"Метінвест" активно залучений до будівництва фортифікацій і постачання військових дронами та системами РЕБ - менеджер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА