12:01 23.03.2020

Першого хворого на Covid-19 у Черкаській області госпіталізовано в Умані - мер облцентру

1 хв читати
Першого хворого на Covid-19 у Черкаській області госпіталізовано в Умані - мер облцентру

Перший випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, у Черкаській області виявлено в м. Умані, повідомляє мер м. Черкаси Анатолій Бондаренко.

"Щодо першого лабораторно підтвердженого випадку захворювання на Covid-19, то його виявили у пацієнта Уманської інфекційної лікарні. Тому прошу користувачів соціальних мереж не поширювати неправдиву інформацію і не сіяти паніку", - написав Бондаренко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

Водночас, за його словами, в інфекційній лікарні Черкас станом на ранок понеділка перебуває 11 пацієнтів. У лікарні проходять лікування двоє хворих на ГРВІ, з них одна дитина, 11 хворих на грип, із них четверо дітей, і 12 пацієнтів із пневмонією, з них троє дітей.

Як повідомлялося, в неділю в Україні було лабораторно підтверджено 26 нових випадків коронавірусної хвороби, з них один - у Черкаській області, де раніше не було зафіксовано жодного випадку. Загальна кількість зареєстрованих випадків захворювання в Україні в неділю сягнула 73, із них три летальні, один пацієнт уже одужав.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА