11:13 21.03.2020

У Чернівецькій області найбільша кількість інфікованих коронавірусом

2 хв читати
У Чернівецькій області найбільша кількість інфікованих коронавірусом

У Чернівецькій області 11 випадків інфікування коронавірусом було виявлено в селі Коленківці Хотинського району, повідомляє прес-служба обласної державної адміністрації.

"Таким чином, на Буковині наразі є 25 зафіксованих випадків COVID-19. Географія поширення така: 11 осіб у селі Коленківці Хотинського району; 7 осіб у с. Брусниця Кіцманського району; 1 особа у Хотині; 1 особа у Топорівцях Новоселицького району; 1 особа у Лужанах Кіцманського району; 1 особа у Чернівцях; 1 особа в с. Їжівці Сторожинецького району", - йдеться у повідомленні ОДА на сторінці у Фейсбуці.

Зазначається, що з урахуванням концентрації випадків інфікування, у селах Топорівці, Коленківці, Грозинці та Бочківці запроваджено особливий режим в'їзду та виїзду.

"Усі жителі цих сіл, які є контактними особами, або мають історію подорожей до країн, де зафіксовано випадки COVID-19, мають піти на жорсткий домашній карантин", - додали в ОДА.

Як повідомлялося, в Україні станом на 21 березня зафіксували 41 випадок інфікування коронавірусом COVID 19 у Києві та 9 областях, повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 07:00 21 березня на території України зафіксовано 41 випадок захворювання коронавірусом COVID-19 у 9 областях та Києві, а саме: Чернівецька - 25 (1 помер), м.Київ - 3, Київська - 3, Дніпропетровська - 2, Житомирська - 2 (1 помер), Донецька - 1, Львівська - 1, Тернопільська - 1, Харківська - 1 та Івано-Франківська - 2 (1 помер). Виписано після лікування 1 людину (Чернівецька область).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА