10:44 20.03.2020

Поліція склала 405 адмінпротоколів і відкрила 6 справ за порушення правил карантину

2 хв читати
Поліція склала 405 адмінпротоколів і відкрила 6 справ за порушення правил карантину

Правоохоронці склали 405 адміністративних протоколів і розпочали шість кримінальних проваджень за фактом недотримання правил карантину, найбільше порушень виявлено в Дніпропетровській області, повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"Правоохоронці продовжують заходи із запобігання поширенню коронавірусної інфекції та охорони публічної безпеки. У результаті поліцейські склали 405 адміністративних протоколів за ст. 44-3 (порушення правил карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що найбільше порушень виявлено в Дніпропетровській області, де поліцейські склали 75 адмінпротоколів.

Порушення також виявлено в Києві (31), Київській (32), Донецькій (62), Запорізькій (25), Херсонській (21), Сумській (20), Волинській (16), Вінницькій (14), Львівській (12), Миколаївській (11), Кіровоградській (9), Харківській (5) і Закарпатській (3) областях.

Крім того, по 18 адмінпротоколів складено в Чернівецькій і Черкаській областях, по 7 - у Рівненській і Чернігівській, по 4 протоколи - в Івано-Франківській, Полтавській та Одеській областях. У Тернопільській і Житомирській областях виявлено по 2 порушення, а в Хмельницькій складено один протокол.

"До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за шістьма фактами за ст. 325 КК України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням). Зокрема, в Харківській (3 факти), по 1 - у Волинській, Сумській і Дніпропетровській областях", - додали в Нацполіції.

Нині до несення служби залучені понад 14 тис. поліцейських і 2,1 тис. військовослужбовців Національної гвардії України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА