14:55 19.03.2020

Міністр оборони і начальник Генштабу відвідали передові позиції українських військових у зоні ООС

2 хв читати
Міністр оборони і начальник Генштабу відвідали передові позиції українських військових у зоні ООС

Міністр оборони України Андрій Таран і начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Руслан Хомчак здійснили дводенну поїздку в район проведення Операції об'єднаних сил на сході України, зокрема, ознайомилися з ситуацією на ділянках, де було проведено розведення сил та засобів.

"На командних пунктах і передових позиціях підрозділів об'єднаних сил міністр оборони і начальник Генштабу обговорили питання ефективної протидії збройним провокаціям противника та впровадження новітнього бойового досвіду у військах, а також ознайомилися із ситуацією з безпеки на ділянках, де проведено заходи із розведення сил та засобів", - йдеться в повідомленні на сайті Міноборони у четвер.

Зокрема, Таран відвідав передові позиції на найбільш напружених ділянках уздовж лінії розмежування, де ворог останнім часом проявляє найбільшу активність. Міністр запевнив, що результати візиту робочої групи оборонного відомства в райони проведення ООС будуть ретельно проаналізовані, на підставі чого буде ухвалено відповідні управлінські рішення.

Крім того, Таран і Хомчак під час поїздки оглянули військові інфраструктурні об'єкти, які вже створені, а також ті, що перебувають у стані будівництва або на стадії підготовки проектної документації: польові табори, військові містечка для частин і підрозділів, місцем дислокації яких визначені Донецька та Луганська області. Міністр оборони і начальник Генштабу ЗСУ, перебуваючи на об'єктах, оцінили переваги та можливі недоліки запропонованих рішень, обговорили варіанти з розміщення військ у пунктах постійної дислокації та вирішення соціально-побутових питань військовослужбовців і членів їхніх сімей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА