18:38 18.03.2020

Бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

1 хв читати
Бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Незаконні збройні формування в середу 8 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці при цьому не постраждали, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"Протягом поточної доби збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - зазначено в повідомленні штабу ООС на сторінці у Facebook.

Так, чотири обстріли було здійснено в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме: поблизу н. п. Павлопіль, Мар'їнка, Красногорівка та Піски.

Також у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" було зафіксовано чотири обстріли: біля н.п. Зайцеве, Щастя, Новотошківське і Кримське.

"Сьогодні, 18 березня, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил немає", - зазначено в повідомленні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА