10:29 17.03.2020

Із Польщі в Україну автобусами доставлено майже 3,4 тис. українців - Держприкордонслужба

1 хв читати
Із Польщі в Україну автобусами доставлено майже 3,4 тис. українців - Держприкордонслужба

На кордоні забезпечено повернення додому майже 3,4 тис. українців, які перебували на території Польщі без транспортних засобів, повідомляє Державна прикордонна служба України.

"З 00:00 16 березня по 6:00 17 березня виділеними органами місцевої влади автобусами забезпечено доставку в Україну майже 3,4 тис. наших співвітчизників. Переміщення громадян здійснювалося через пункти пропуску: "Ягодин-авто" (з польської сторони - "Дорохуськ") - 890 українців, "Рава-Руська" ("Хребенне") - 1550 осіб, "Краковець" ("Корчова") - 950 осіб", - ідеться в повідомленні.

У свою чергу міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на сторінці у Facebook додав, що МЗС вирішує з головами деяких держадміністрацій питання виділення додаткових автобусів для пунктів пропуску на кордоні.

"Завдяки домовленостям наших прикордонників із польськими наші автобуси заїжджають до Польщі, збирають наших людей і перевозять їх на територію України. Консули допомагають, у деяких випадках працюють просто на кордоні", - зазначив Кулеба.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА