11:01 16.03.2020

Понад 50 іноземців не пустили в Україну в понеділок у зв'язку з заходами щодо боротьби з коронавірусом

1 хв читати
Понад 50 іноземців не пустили в Україну в понеділок у зв'язку з заходами щодо боротьби з коронавірусом

Понад 50 іноземців не пропустили на в'їзд в Україну в понеділок відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України, згідно з яким тимчасово забороняється в'їзд в Україну для іноземців та осіб без громадянства, за винятком окремих категорій.

"З 00.00 до 8:00 16 березня понад півсотні іноземців не пропустили на в'їзд в Україну", - повідомили на сайті Держприкордонслужби України в понеділок.

Повідомляється, що протягом останньої доби прикордонники оформили в пунктах пропуску на державному кордоні понад 140 тис. осіб, зокрема, на в'їзд 85 тис. осіб, на виїзд з України - 58 тис. громадян. У КПВВ у районі проведення ООС в обох напрямках пропущено близько 55 тис. осію, на адміністративній межі з Автономною Республікою Крим - 4,7 тис. громадян.

Крім того, в неділю прикордонники здійснили температурний скринінг майже 120 тис. осіб.

У Держприкордонслужбі нагадали, що з 00.00 16 березня 2020 року тимчасово закрито близько сотні пунктів пропуску (контролю), ще на близько півсотні пунктах пропуску тимчасово призупинено пішохідне сполучення. Обмеження пропускних операцій на державному кордоні України впроваджено відповідно до рішень РНБО і уряду, затверджених через пандемію гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА