18:52 15.03.2020

На Донбасі пополудні поранений ще один український військовий

1 хв читати
На Донбасі пополудні поранений ще один український військовий

Український військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань на сході України в неділю після 12:00, таким чином, кількість поранених від обстрілів бойовиків з початку доби досягла двох.

"Сьогодні, 15 березня, в результаті ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. Евакуаційною технікою військові доставлені до військово-медичних установ, де їм оперативно була надана належна медична допомога", - повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

Всього протягом поточної доби збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню на сході України, вони обстріляли українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Підрозділи операції Об'єднаних сил, які оборонялися, використовували наявні вогневі засоби і дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь", - йдеться в повідомленні.

П'ять з восьми обстрілів відбулися вже після 12:00. Ділянки розведення сил і засобів під вогонь не потрапили.

Як повідомлялося, за даними Міністерства оборони, з початку поточної доби станом на 12.00 бойовики тричі порушили режим тиші на лінії бойового зіткнення, один український військовослужбовець отримав поранення.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Роберта Мецола відвідала Центр захисту прав дитини

Зеленський привітав угоди між громадами України та зарубіжних країн

О.Прокопенка призначено начальником Управління СБУ в Хмельницькій області

Зеленський провів нараду з керівництвом Сил оборони

Міжвідомча комісія з питань реалізації норм міжнародного права обговорила питання захисту прав людини під час воєнного стану

Президент Чехії підтвердив свою участь у Саміті миру

Зеленський звільнив С. Рудя з посади начальника УДО - указ

Шмигаль обговорив із Мецолою конфіскацію активів РФ та євроінтеграцію України

У Києві великі промпідприємства знижують обсяги споживання електроенергії в пікові години, для побутових споживачів обмеження не застосовуються

Шмигаль і Шульце обговорили реалізацію спільних проєктів і підготовку до Конференції з питань відновлення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА