15:29 14.03.2020

Кабмін затвердив розпорядження Про тимчасове обмеження перетину держкордону України

1 хв читати
Кабмін затвердив розпорядження Про тимчасове обмеження перетину держкордону України

Кабінет Міністрів України затвердив розпорядження Про тимчасове обмеження перетину державного кордону, повідомляє "Урядовий портал".

"На виконання рішень Ради національної безпеки і оборони з протидії поширенню коронавірусу в Україні Кабінет Міністрів на позачерговому засіданні 14 березня ухвалив розпорядження Про тимчасове обмеження перетину державного кордону, спрямоване на запобігання поширенню на території України COVID-19", - зазначається в повідомленні.

Рішення передбачає тимчасове припинення роботи пунктів пропуску для міжнародного пасажирського авіасполучення з 00 години 00 хвилин 17 березня 2020 року до 3 квітня, з винятком для деяких категорій громадян.

Також тимчасово (з 00 години 00 хвилин 16 березня 2020 року до 3 квітня) забороняється перетин державного кордону на в'їзд в Україну іноземцям та особам без громадянства, за винятком осіб, які мають постійну або тимчасову посвідку на проживання.

Міністерству закордонних справ також доручається поінформувати про обмеження дипломатичних представників іноземних держав в Україні та зарубіжні дипломатичні установи.

Як повідомлялося, такі заходи було вжито в Україні у зв'язку з поширенням у світі гострого респіраторного захворювання COVID-19, яке викликає коронавірус SARS-CoV-2. В Україні станом на 13.00 зареєстровано 3 лабораторно підтверджених випадки COVID-19: у Чернівецькій області - два випадки та у Житомирській - один (летальний випадок).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА