07:25 14.03.2020

З початку доби суботи бойовики тричі обстріляли українські позиції на Донбасі, без втрат

2 хв читати
З початку доби суботи бойовики тричі обстріляли українські позиції на Донбасі, без втрат

З початку доби суботи бойовики три рази відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі, постраждалих серед українських військовослужбовців немає, за минулу добу внаслідок 6 обстрілів поранення отримав один військовий, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська 3 рази обстріляли наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120-мм і 82-мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... За поточну добу втрат немає", - йдеться в ранковому зведенні на сторінці штабу в суботу.

Зокрема обстріли були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" один обстріл, а саме: поблизу Березового - з гранатометів різних систем.

Два обстріли були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: поблизу Новолуганського - з міномета калібру 82-мм - 3 міни, а також був зафіксований вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; недалеко від Шумів - зі 120-мм мінометів - 6 мін, 24 міни з мінометів калібру 82-мм, а також противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів.

За минулу добу бойовики здійснили 6 обстрілів. "Учора, 13 березня, в результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", - уточнили в штабі.

Чотири обстріли були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме: два рази поблизу Лебединського - з мінометів калібру 82-мм бойовики випустили 11 мін, а також вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; біля Славного - зі станкового протитанкового гранатомета - 5 пострілів, а також бойовики здійснили обстріл з великокаліберного кулемета; неподалік Новомихайлівки - зі станкового протитанкового гранатомета - 6 пострілів, а також вели вогонь зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили два обстріли, а саме: неподалік Оріхового - з 82-мм міномета - 8 мін; поруч із Кримським - з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Крім цього, бойовики здійснили обстріл з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї ділянки розведення №3 Богданівка-Петрівське. Українські захисники вогонь не відкривали, дотримуючись режиму тиші.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У ЄС нагадали Республіці Сербській про санкції за сепаратизм

Перший концерт із повністю українською симфонічною програмою відбувся в Лондоні незадовго до Саміту миру в Швейцарії

Кабмін затвердив новий механізм визначення лімітів споживання е/е - Мельничук

Графіки погодинних відключень у суботу діятимуть лише дві вечірні години

РФ тримає в неволі понад 400 українських жінок

Закупівельні агенції Міноборони зможуть використовувати кошти UNITED24 на потреби ЗСУ

Енергетики готуються до гроз і шквального вітру в найближчі години - Міненерго

На сумському напрямку оборону побудовано ефективно, сил і засобів для стримування ворога в разі його наступу достатньо - Генштаб

Генштаб ЗСУ: Уже сертифіковано 10 засобів "окопної РЕБ", більшість - українського виробництва

Під час реформи Генштабу ЗСУ його штатну чисельність планують зменшити на 60%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА