19:43 11.03.2020

У навчальних закладах Львова вводять карантин до 3 квітня

1 хв читати
У навчальних закладах Львова вводять карантин до 3 квітня

Карантин з 12 березня до 3 квітня включно вводиться у всіх навчальних закладах Львова для запобігання захворювань новим коронавірусом Covid-19, заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

"Навчання призупиняється з 12 березня до 3 квітня, але в четвер і п'ятницю школярі можуть відвідувати школу, хоча навчання вже не буде", - сказав Садовий на брифінгу в середу.

За його словами, комісія з надзвичайних ситуацій при міській раді прийняла відповідне рішення в рамках постанови уряду. Йдеться про обмеження проведення в місті масових заходів (200 і більше осіб), заборону групових поїздок молоді та дітей за кордон.

Крім того, мер звернувся до роботодавців з проханням організувати за можливістю віддалений графік роботи для батьків маленьких дітей.

Мерія прийняла і низку інших обмежувальних заходів, які діятимуть у місті на час поширення коронавірусу, зокрема, призупинення проведення культурно-масових і спортивних заходів, а також забезпечення обмеження проведення масових заходів, на яких очікується присутність понад 200 осіб.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА