19:15 11.03.2020

У Бельгії та Швеції зафіксовано перші жертви коронавірусу

2 хв читати
У Бельгії та Швеції зафіксовано перші жертви коронавірусу

Три перші випадки смерті від нового коронавірусу Covid-19 зафіксовано в Бельгії в середу, також про першого померлого від хвороби повідомляють у Швеції, інформує статистичний сайт Worldometer.

Усі померлі - люди похилого віку. При цьому в Бельгії протягом дня зафіксовано 47 нових випадків захворювання коронавірусом (загальна кількість хворих сягнула 314), у Швеції - 122 (загальна кількість 477).

З усіх країн ЄС найбільше у вівторок від хвороби померло людей в Іспанії - 13, загальна кількість жертв коронавірусу в цій країні становить 49. Хворих там наразі 2 тис. 182, 487 випадків було зафіксовано в середу.

При цьому в Італії, де наразі зафіксовано найбільше хворих у ЄС - понад 10 тисяч, у середу не повідомляється про жоден новий випадок захворювання або смерті від вірусу. Аналогічна ситуація - у Франції, де наразі майже 1,8 тис. хворих.

Нові випадки захворювання протягом дня зафіксовано в Німеччині (91), Нідерландах (121), Швейцарії (155), у кожній із цих країн сьогодні повідомляють про одного померлого. Значну кількість захворілих у середу виявлено в Данії (78), Норвегії (63), Австрії (24), Словенії (23), Фінляндії (19), Португалії (18), Чехії (12), Греції (10), при цьому з цих країн не надходить інформація про померлих протягом дня.

У Польщі наразі 27 хворих (зокрема п’ять нових випадків у середу), в Словаччині - десять (зокрема три нові випадки), в Угорщині - 13 (з них один новий), у Румунії - 37 (вісім нових), випадків смерті не зафіксовано. В Білорусі, Молдові та РФ, за даними сайту, наразі дев’ятеро, троє і 20 хворих відповідно, в середу нових випадків не було, померлих немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА