10:59 11.03.2020

Бойовики обстріляли житлові квартали на околицях Мар’їнки, зокрема школу - штаб ООС

1 хв читати
Бойовики обстріляли житлові квартали на околицях Мар’їнки, зокрема школу - штаб ООС

Незаконні збройні формування обстріляли зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів житлові квартали на околицях Мар’їнки, зокрема загальноосвітню школу №2, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"Занадто гучний режим "тиші" влаштували російсько-окупаційні війська мирним жителям Мар’їнки на Донеччині - персоналу та вихованцям загальноосвітньої школи №2 цього міста", - йдеться в повідомленні ООС на сторінці у Facebook.

Так, встановлено, що в районі обстрілу також розміщувалася школа.

"У смертельній небезпеці опинилися учні, які залишилися на сьомий урок, та діти молодших класів, які залишилися в групі продовженого дня. Персонал навчального закладу оперативно евакуював юних жителів Донбасу до бомбосховища цієї ж школи", - йдеться в повідомленні.

Після завершення обстрілів співробітники Національної поліції вивезли учнів та персонал школи з небезпечного району та розвезли по домівках. Зазначено, що загиблих і поранених серед місцевих жителів і дітей школи немає.

У свою чергу командування ООС наголошує, що Збройні сили України відкриватимуть вогонь по противнику в разі, якщо його дії становитимуть загрозу життю або здоров'ю мирних жителів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА