07:46 09.03.2020

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок в країни найбільш уражені коронавірусом COVID-19

1 хв читати
МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок в країни найбільш уражені коронавірусом COVID-19

У Міністерстві закордонних справ України рекомендують громадянам тимчасово утриматися від поїздок до країн або окремих територій держав, найбільш уражених коронавірусом COVID-19, повідомила прес-служба МЗС.

"У зв'язку зі стрімким поширенням у світі захворювання, викликаного новим типом коронавірусу COVID-19, Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України тимчасово утриматися від поїздок до країн або окремих територій держав, найбільш уражених вірусом", - йдеться в повідомленні.

У міністерстві зазначили, що українцям, які продовжують перебувати в країнах, де зареєстровані випадки інфікування коронавірусом, необхідно проявляти підвищену увагу і обережність, дотримуватися і виконувати вимоги місцевих органів влади, уникати відвідування уражених захворюванням регіонів.

Також МЗС радить повідомити про своє місцезнаходження та контактні дані до найближчої дипломатичної установи України, а також зареєструватися на веб-ресурсі "Друг" і стежити за рекомендаціями стосовно ситуації в окремих країнах, розміщених на сайті відомства.

"У разі потрапляння в надзвичайну ситуацію, виникнення загрози життю та здоров'ю, рекомендуємо громадянам України невідкладно звертатися в найближчу дипломатичну установу України або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС: + 38-044-238-16-57, e-mail - cons_or @ mfa .gov.ua", - наголошується в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА