19:33 03.03.2020

У Чернівцях запровадять масковий режим для водіїв і кондукторів громадського транспорту

1 хв читати
У Чернівцях запровадять масковий режим для водіїв і кондукторів громадського транспорту

У Чернівцях, де зафіксовано перший в Україні випадок коронавірусу, впровадять масковий режим для водіїв і кондукторів громадського транспорту.

Відповідне положення внесено до списку заходів щодо запобігання поширенню на території міста гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом Covid-19, оприлюдненого прес-службою Чернівецької міської ради.

"Упровадити масковий режим для водіїв і кондукторів у громадському транспорті, перед виходом на маршрут забезпечити проведення їх температурного скринінгу; на початковій і кінцевій зупинках проводити провітрювання транспорту та вологе прибирання", - зазначається в тексті документа.

Також комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій доручила загальноосвітнім закладам розпочати перший урок з роз'яснювальної роботи про санітарно-гігієнічні норми та правила, а також поширити серед учнів і їхніх батьків інформацію про правила поведінки в разі ймовірного зараження. Аналогічних заходів буде вжито в дошкільних закладах.

У місті планують розповсюджувати листівки та брошури про правила запобігання зараженню в місцях масових скупчень людей і посилити режим дезінфекції. Керівникам підприємств незалежно від форм власності, керівникам громадських організацій, волонтерам та громадським активістам рекомендували утриматися від організації та проведення масових заходів.

Як повідомлялося, 3 березня в Україні вперше зафіксовано лабораторно підтверджений випадок коронавірусу в Чернівцях. Чоловік 29 лютого повернувся з поїздки до Італії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА