07:49 29.02.2020

Бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один військовий

2 хв читати
Бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один військовий

За минулу добу незаконні збройні формування 8 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі, поранений один український військовослужбовець, повідомив прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"28 лютого озброєні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у суботу вранці.

П'ять обстрілів зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме два рази поруч з Водяним - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, поблизу Пищевика - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, неподалік Лебединського - з мінометів калібру 82 мм противник випустив 18 мін, поруч з Новотроїцьким - з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив три обстріли наших позицій, а саме неподалік Новотошківського - з великокаліберних кулеметів, а також по наших позиціях вівся снайперський вогонь, двічі в районі н.п. Оріхове - із120-мм мінометів ворог випустив 9 мін та 3 міни з міномета калібру 82 мм.

З початком поточної доби російські окупаційні війська тричі вели вогонь у бік українських позицій, а саме поруч з Невельським - з 120-мм міномета - 6 мін, неподалік Майського - з міномета калібру 82 мм противник випустив 3 міни, а також зафіксовано вогонь з гранатометів різних систем , великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, в районі н.п. Красногорівка - зі станкового протитанкового гранатомета - 6 пострілів, а також вівся вогонь з великокаліберних кулеметів.

"За поточну добу втрат немає", - додали в штабі.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА