19:11 28.02.2020

В Японії помер британець, який заразився коронавірусом на лайнері Diamond Princess

1 хв читати
В Японії помер британець, який заразився коронавірусом на лайнері Diamond Princess

Підданий Британії помер в Японії після того, як заразився новим типом коронавірусу під час перебування на борту круїзного судна Diamond Princess, повідомляють японські ЗМІ.

Зазначається, що це перший британський підданий, який помер у результаті зараження коронавірусом. Він не зміг покинути Японію з іншими британцями під час евакуації, оскільки його залишили в лікарні через підтверджене зараження.

Таким чином, наразі загальна кількість жертв нового типу коронавірусу серед пасажирів Diamond Princess складає шестеро людей.

Лайнер Diamond Princess 20 січня відправився з японського міста Йокогама в двотижневий круїз за маршрутом Кагосіма - Гонконг - Окінава, який повинен був завершитися 4 лютого, проте з'ясувалося, що один із пасажирів, який зійшов на берег в Гонконзі, був заражений коронавірусом.

3 лютого круїзне судно залишилося на рейді в порту Йокогами для проведення перевірки всіх пасажирів. Міністерство охорони здоров'я Японії вимагає залишити лайнер на 14-денний карантин. На момент виявлення перших випадків захворювання на борту перебувало близько 3,7 тис. пасажирів і членів екіпажу.

Сьогодні у 705 пасажирів і членів екіпажу Diamond Princess підтвердили зараження коронавірусом COVID-19.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА