07:10 26.02.2020

Автомобіль патрульної поліції в'їхав у легковий автомобіль в Донецькій області

1 хв читати
Автомобіль патрульної поліції в'їхав у легковий автомобіль в Донецькій області

У Маріуполі поліцейський не впорався з керуванням службового автомобіля і в'їхав в автомобіль Volkswagen Touareg, в результаті постраждала пасажирка службового автомобіля, повідомила прес-служба Державного бюро розслідувань.

"Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в Краматорську, почали досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася вранці 25 лютого 2020 в місті Маріуполі Донецької області. Співробітник Управління патрульної поліції в місті Києві, перебуваючи за кермом службового автомобіля марки "Volkswagen Crafter", не впорався із керуванням та скоїв зіткнення з автомобілем "Volkswagen Touareg". В результаті ДТП пасажирка автомобіля "Volkswagen Crafter" отримала тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в ЄРДР внесено відомості за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Тривають першочергові слідчі дії.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи терміном до 2 років, або арешт до 6 місяців, або обмеження волі терміном до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років або без такого.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

За добу на лінії фронту відбулося 71 бойове зіткнення

Через ворожий обстріл у Дніпропетровській області поранено троє людей

Росіяни продовжили завдавати ударів по південних регіонах України, є загиблі та постраждалі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА