20:31 13.02.2020

Трамп і Блумберг облаяли один одного за невдачі в бізнесі і політиці

2 хв читати
Трамп і Блумберг облаяли один одного за невдачі в бізнесі і політиці

Президент США Дональд Трамп у четвер обвинуватив учасника президентських перегонів в США демократа Майкла Блумберга в тому, що той не може конкурувати з професійними політиками.

"Міні-Майк Блумберг - лузер, у якого є гроші, але він не може вести дебати ... Він нагадує мені зменшену копію Джеба "енергозберігаючого" Буша, але у Джеба більше політичних навичок і він краще ставився до чорношкірого населення", - написав Трамп у Twitter.

Трамп назвав Блумберга "163-сантиметровою масою млявої енергії, який не хоче бути на дебатах із професійними політиками". Саме натякаючи на низький зріст Блумберга, Трамп часто називає його "Міні-Майком".

До одного з повідомлень Трамп прикріпив публікацію директора з медіа Білого дому Дена Скавіно із зображенням. На фото зображений Трамп, котрий перерізає червону стрічку, і Блумберг, удвічі нижчий за Трампа в мішкуватому костюмі.

ЗМІ вважають, що Трамп, згадавши 163 см (5 футів 4 дюйми) занизив реальний ріст Блумберга, який становить 173 см (5 футів 8 дюймів). Ріст самого Трампа - 190 см.

Джеб Буш - брат Джорджа Буша-молодшого, республіканець. Він брав участь у президентських перегонах у 2016 році, проте вибув з неї після публікації на своєму сайті переписки з виборцями, з їхніми особистими даними.

Блумберг у відповідь на повідомлення Трампа написав у Twitter, що "в нього є всі інструменти і ресурси", щоб обійти Трампа на виборах.

"Дональд Трамп, у нас багато спільних знайомих у Нью-Йорку. За твоєю спиною вони сміються і називають божевільним ярмарковим блазнем. Вони знають, що ти успадкував великий статок, і розбазарив його дурними угодами і некомпетентністю", - написав Блумберг.

Батько Дональда Трампа був підприємцем-девелопером і залишив своїм дітям велику спадщину.

Потім Блумберг розмістив у Twitter GIF-зображення з кадрами з фільму "Гладіатор" і цитатою "Час вшановувати себе скоро закінчиться".

Трамп обрушився з критикою на Блумберга незабаром після того, як телеканал CNBC повідомив, що Блумберг платить впливовим користувачам Instagram, щоб ті робили публікації про нього.

За повідомленнями деяких американських ЗМІ, Трамп і Блумберг колись були друзями. Однак інші ЗМІ запевняють, що вони були просто знайомі.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА