19:37 13.02.2020

У Шанхаї більше половини іноземних компаній відновили роботу

1 хв читати
У Шанхаї більше половини іноземних компаній відновили роботу

У Шанхаї більше половини опитаних зарубіжних компаній повністю відновили роботу на тлі дій влади Китаю з боротьби з коронавірусом нового типу і надання допомоги підприємствам у відновленні нормальної діяльності.

Ще понад 30% компаній відновили виробництво частково, а як і раніше не працюють близько 10%, свідчать дані Шанхайської асоціації іноземних інвестицій (SAFI), яка провела опитування понад 50 іноземних підприємств міста.

Для відновлення роботи іноземні компанії стали широко застосовувати телекомунікаційні засоби, що дозволяє уникнути тісних фізичних контактів між працівниками, зазначає агентство "Сіньхуа".

За словами глави SAFI Хуан Фена, відновили свою діяльність такі компанії, як датський виробник іграшок LEGO і німецький автовиробник BMW, водночас їх співробітники працюють віддалено.

Іноземні компанії, які частково відновили роботу, також стали застосовувати більш гнучку систему праці, при якій на своїх робочих місцях перебувають тільки ключові співробітники, а решта при цьому працюють віддалено.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА