19:43 11.02.2020

Житель Луганщини намагався вивезти до РФ частину корпусу військового гелікоптера

1 хв читати
Житель Луганщини намагався вивезти до РФ частину корпусу військового гелікоптера

Контррозвідники Служби безпеки України припинили незаконне вивезення до Росії агрегату до військової авіаційної техніки - частини військового гелікоптера Мі-24.

"Оперативники спецслужби поблизу державного кордону в районі села Лозно-Олександрівки зупинили автомобіль мешканця Білокуракинського району. Під час огляду машини було виявлено кільову частину військового гелікоптера Мі-24. Зловмисник планував перетнути митний кордон в об’їзд офіційних пунктів пропуску. На території РФ вантаж мав зустріти його подільник", - повідомляє прес-центр СБ України у вівторок ввечері.

Слідчі спецслужби в межах розпочатого досудового розслідування здійснюють збір доказів протиправної діяльності правопорушника та його подільників. Встановлюють джерела походження агрегату.

Вирішується питання про повідомлення зловмисникові про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 333 (порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають експертному контролю) Кримінального кодексу України, і обрання запобіжного заходу.

Операція проводилася спільно з Державною прикордонною службою під процесуальним керівництвом прокуратури.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА