19:19 03.02.2020

Два нідерландські адвокати захищатимуть одного з підозрюваних у судовому процесі МН17

1 хв читати
Два нідерландські адвокати захищатимуть одного з підозрюваних у судовому процесі МН17

Нідерландські адвокати Сабіна тен Дуссхате (Sabine ten Doesschate) та Баудевейн ван Ейк (Boudewijn van Eijck) захищатимуть одного з чотирьох підозрюваних у судовому процесі у справі про аварію на Донбасі влітку 2014 року літака Boeing "Малайзійських авіаліній".

Найімовірніше, йдеться про Олега Пулатова, ім'я якого раніше оприлюднила російський адвокат Олена Кутьїна, повідомляє професійне видання адвокатів у Нідерландах Адвокатенблад (Advocatenblad).

"Ми розуміємо, що ця жахлива повітряна катастрофа викликає чимало емоцій. Водночас у конституційній державі вкрай важливо, щоб кожен отримав справедливий суд", - заявили обидва адвокати.

Отже, тен Дуссхате і ван Ейк стали першими адвокатами, які заявили про участь у судовому процесі. Крім того, в статті зазначено, що нідерландські адвокати працюють разом зі своєю московською колегою Оленою Кутьїною.

Росіянин Пулатов, колишній військовий, у 2014 році був заступником начальника так званої розвідувальної служби "ДНР"".

Суд над підозрюваними в трагедії рейсу МН17 розпочнеться о 10:00 9 березня 2020 року в кримінально-кримінальному комплексі Схіпгола.

Раніше було названо імена всіх чотирьох підозрюваних: росіяни Ігор Гіркін (Стрєлков), Сергій Дубінський, Олег Пулатов і українець Леонід Харченко.

Малайзійський Boeing, що летів із Амстердама до Куала-Лумпура рейсом MH17, був збитий 17 липня 2014 року поблизу Донецька на непідконтрольній Україні території. На борту перебували 298 людей, усі вони загинули.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА