19:21 01.02.2020

Загибла на Донбасі бойовий медик виявилася сержантом 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ

1 хв читати
Загибла на Донбасі бойовий медик виявилася сержантом 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ

Загиблою в районі Новотошківського на Донбасі виявилася бойовий медик, сержант 93-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України Клавдія Ситник, повідомляє прес-служба 93-ї ОМБр в Facebook.

"Вона загинула від наскрізного уламкового поранення в грудну клітку зліва, коли несла ліки хворому бійцеві. Клавдія була в засобах захисту. У цей час цю ділянку фронту обстрілювали з мінометів, станкових і ручних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Експерти ще встановлюють, осколком від якого саме снаряда була вбита наш медик", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, загибла покликана на військову службу в 2017 році. Спочатку вона служила в 54-й ОМБр, а в жовтні 2019 р. перейшла в 93-ю бригаду. Бойовий медик загинула в результаті смертельного поранення осколком в грудну клітку.

Раніше повідомлялося, що жінка загинула, потрапивши під обстріл бойовиків позицій ООС під час доставки медикаментів на позицію. Вона отримала множинні осколкові поранення, несумісні з життям.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА