13:51 01.02.2020

У Рівному не підтвердили наявності нового коронавірусу в місцевої жительки, яка повернулася з Китаю

1 хв читати
У Рівному не підтвердили наявності нового коронавірусу в місцевої жительки, яка повернулася з Китаю

У Рівному в місцевої жительки, госпіталізованої після поїздки до Китаю, не підтвердилося зараження новим типом коронавірусу.

"Дівчину з чарівного міста Іу, схоже, можна спокійно відпускати додому. Завдяки професіоналізму та наполегливості Інни Хоронжевської, завідувачки вірусологічної лабораторії Рівненського обласного лабораторного центру, яка працювала до пізньої ночі. Причиною нежитю та першіння в горлі був аденовірус", - повідомив керівник Рівненського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я Роман Сафонов на своїй сторінці у Facebook.

Жительку Рівного помістили в палату ізолятора 31 січня. Після повернення з Китаю вона звернулася до лікарів зі скаргами на нежить, біль у горлі, кашель і температуру.

Як повідомлялося, за даними Міністерства охорони здоров'я, наразі в Україні немає лабораторно підтверджених випадків захворювання від нової коронавірусної інфекції. Крім того, Україна посилила рівень готовності системи реагування у зв'язку з рішенням Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) оголосити поширення нового коронавірусу надзвичайною ситуацією.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА