13:56 25.01.2020

Четверо чоловіків намагалися заволодіти держмайном вартістю понад 500 тис. грн у Запорізькій області

1 хв читати
Четверо чоловіків намагалися заволодіти держмайном вартістю понад 500 тис. грн у Запорізькій області

У Запорізькій області правоохоронці викрили групу осіб, які планували вивезти і перепродати державне майно вартістю понад 500 тис.грн.

"24 січня детективи слідчого управління ГУНП в Запорізькій області, співробітники спецпідрозділу КОРД, УСБУ під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, виявили групу осіб, які намагалися викрасти майно, що перебуває на балансі одного зі стратегічно важливих підприємств Запорізького регіону", - повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

Встановлено, що фігуранти 1970-го, 1984-го, 1991-го і 1989-го року народження за допомогою вантажних автомобілів і крана завантажили 16 вагонних колісних пар, які є комплектуючими рухомого залізничного транспорту вартістю півмільйона гривень. Надалі зловмисники планували перепродати обладнання.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 14, ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення про підозру членам угруповання.

Призначено проведення низки експертиз, а також триває збір доказів для встановлення всього кола осіб, причетного до скоєння цього злочину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА