07:31 18.01.2020

Чиновника з Дрогобича викрили у фіктивному вивезенні відходів

1 хв читати
Чиновника з Дрогобича викрили у фіктивному вивезенні відходів

Директора комунального підприємства з міста Дрогобич (Львівська обл.) підозрюють у розтраті понад 1 млн грн за допомогою схеми фіктивного вивезення відходів з міста, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

"За версією слідства, 39-річний директор комунального підприємства Дрогобицької міськради оформляв витрати за послуги з вивезення сміття, який насправді не вивозили. Як результат - збитки за нібито утилізовані відходи перевищили 1 млн грн", - зазначено в повідомленні прокуратури.

Також встановлено, що чиновник обіцяв запустити в роботу лінію з сортування сміття, але фактично накопичував відходи на відведеній ділянці. За оцінками Державної екологічної інспекції у Львівській області на звалищі в Дрогобичі "істотно перевищений вміст забруднюючих речовин, зокрема цинку, фосфору, нітратів, свинцю тощо".

За матеріалами СБУ, прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом можливої причетності посадовців комунального підприємства з Дрогобича до присвоєння або розтрати коштів місцевого бюджету.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА