07:57 14.01.2020

Семеро постраждалих при пориві тепломережі біля ТРЦ "Ocean Plaza" в Києві перебувають у лікарні

1 хв читати
Семеро постраждалих при пориві тепломережі біля ТРЦ "Ocean Plaza" в Києві перебувають у лікарні

Під час пориву труби тепломережі біля ТРЦ "Ocean Plaza" постраждали 10 людей, 7 з яких госпіталізовані, повідомили в Головному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій України в м.Києві.

"В результаті події постраждали 10 осіб. Трьом з них допомога надана на місці, семеро перебувають у лікарні", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства в Фейсбук у ніч на вівторок, з посиланням на службу 103.

За інформацією рятувальників, з маршрутного таксі, а також з тролейбуса, що стояв поруч і який опинився в паровій завісі, було винесено 7 осіб.

"Гаряча вода з тепломережі потрапила на нульовий поверх магазину "Ашан" і перший поверх ТРЦ "Ocean Plaza". Усіх працівників і відвідувачів магазину "Ашан" і ТРЦ "Ocean Plaza" вивели на безпечну відстань. Рятувальники на руках винесли з будівлі 6 осіб", - відзначили в службі.

Крім того, рятувальники вилучили мікроавтобус, який провалився в утворений провал.

Як повідомлялося, напередодні в понеділок увечері біля станції метро "Либідська" в Голосіївському районі Києва біля торгово-розважального центру "Ocean Plaza" прорвало трубу з гарячою водою, яка затопила проїжджу частину і нульовий поверх ТРЦ.

Співробітники ДСНС евакуювали 13 осіб. Постраждалу жінку з опіками ніг рятувальники передали медикам.

КП "Київтеплоенерго" перекрило подавання гарячої води, почало її відкачування. Рух транспорту в районі НП частково обмежено.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА